fbpx
+0749 027 324 | contact@splendiq.ro

Program Cumparaturi cu Incredere 


Obiectivul programului este cresterea numarului de clienti cu 10% in perioada Noiembrie 2018 – Ianuarie 2019 prin sporirea gradului de incredere pentru cumparaturile online facute pe site-ul SplendiQ.ro

Afisare: www.splendiq.ro

Cuvinte cheie: incredere, garantie, opinie, marturii, cupon reducere, siguranta, livrare, eco-friendly, plata online 

SplendiQ Beauty SRL-D lanseaza programul Cumparaturi cu Incredere. In acest sens, firma a demarat procedurile pentru a oferi clientilor un grad mai mare de incredere in plasarea comenzilor.

Fiecare client care isi exprima opinia primeste un cupon de reducere in valoare de 10 LEI care poate fi utilizat la urmatoarea comanda. 

Ne dorim sa facem multumit fiecare client. Pentru ca noi sa realizam acest lucru, acordam o mare importanta opiniilor dumneavoastra. Evaluand un produs – in mod anonim sau personalizat – nu numai ca ne veti ajuta pe noi sa ne imbunatatim serviciile, dar puteti ajuta si o alta persoana sa se decida asupra unui produs. 

Prin urmare, nu ezitati si completati formularul pentru opinii! 

Va multumim anticipat! 

  • Implementarea optiunii de plata cu cardul prin intermediul Formularului Securizat, fara taxe sau comisioane in plus fata de valoarea comenzii.

SC SplendiQ Beauty SRL-D nu detine drepturile de a accesa sau vizualiza informatiile completate de catre dumneavoastra in cadrul forumarului de plata online, acesta fiind securizat cu tehnologii de ultima generatie. 

  • Toate produsele beneficiaza de o garantie de minim 30 de zile. 

Garantia nu reprezinta la noi doar un simplu cuvant. Garantia e ceea ce il face pe client fericit si il indeamna sa cumpere, e ceea ce ne diferentiaza de altii. Pe langa definirea clasica a Garantiei, SC SplendiQ Beauty SRL-D va ofera garantia celui mai mic pret si garantia calitatii. 

  • Oferirea Gratuita a serviciului ce implica deschiderea coletului la livrare.

La solicitarea clientului – in acest fel clientul se asigura ca a primit ceea ce a comandat si continutul coletului nu este deteriorat. La noi toti clientii trebuie sa fie fericiti si multumiti de calitatea produselor primite si de pretul pe care l-a platit”

  • Transmiterea in format electronic a facturii – la solicitarea clientului.

Aceasta actiune este in concordanta si cu politica ECO a firmei, prin economisirea utilizarii hartiei.